|
Jeg har modtaget en ganske udmærket opskrift på Kalkun med whisky, som jeg mener bør spredes i et større forum!
Dertil salt, peber, olivenolie og spækstrimler. Kalkunen belægges med spækstrimler, den snøres, saltes og pebres og overhældes med lidt olivenolie. Sæt ovnen på 200 grader. Skænk så et glas whisky og drik en skål for det kommende gode resultat. Læg kalkunen i en bradepande og skub den ind i ovnen. Skænk to hurtige glas whisky og drik igen for det kommende gode resultat. Indstil termostaten efter 20 minutter på 250 grader, så den får et ordentligt pulver. Skænk, yderligere tre glas whisky op og drik dem. Efter en halv tsims tid vender du fulen og blir ved mæ at hllde øje med stajninngn. Griw whisssky-flaschken å tsa en lill EN. Eftr ænnu en hal tsims tschid schlændrr du laaaaangshomtr hæn til åvnnnn å vænnnr kaaahaaalkunnn. PASCH På att du hik brændr hånden på den schkide åvvvn. Å sschhÅ tsar vi ænnnu føøøhøøm-schyw sjisskkywusser mænns piiihiiipfuglen schtajer widre i æææn trææhææ tsimer (schhirka - åp i røwwwen mæ de!) Huuschk å piss vær tiiihiiinde minut! Kaaahaan de overhooovedt la saj gør schå kryw hæn til åvvvn å prøvv åriwwwe kaahhhallkunnn UD!. Tsa så ænnnnu en schlllurrrk og prøvvv nåkkkkngang å få kræææet UD! Samml sÅ den satansforbanddde piiihhhiipfuuul op fra døøøhøørkn og smid den påå et faahhad. PASCH pÅ a du ikkk gliiiiiiiiiiiiiiiiiderr på det skidefedtede køøøøkngål! Kann du ikkkk uuundddgÅ de, schå prÛvvv igen åååopppogssccchtå dengikscchkuikkk tihihihaihi schku åssspissslimajet. Tag en lur. |
|||||
Eksterne links på denne side overvåges ikke og garanteres derfor kun på uploadtidspunktet. Informationer om ændringer samt kommentarer i øvrigt modtages gerne på blog@viaalpina.dk. |