|
|
Slut med Bondage Sunday med manér
|
Mandag, 04.11.19
|
Stort set alle mine aktiviteter blev sat på hold da jeg blev opereret, og jeg skulle tage stilling til om jeg blot skulle sætte dem på hold også, forsøge at presse dem igennem alligevel eller helt standse med aktiviteten. Det så vi jo med Delta, som jo var baggrunden for at jeg først blev opereret i oktober og ikke i september, men en tilsvarende aktivitet, Bondage Sunday her i København, kunne jeg ikke undgå at tage stilling til, da det jo er en aktivitet, som finder sted fire gange om året. Netop i lørdags var jeg inviteret til Bartenders Reward Night, hvor jeg skulle høste frugterne af det arbejde jeg havde gjort med Bondage Sunday i det forgangne år ved den årlige frokost for os frivillige. Den fandt i år sted på Restaurant 1733 i Nybrogade, og allerede på det tidspunkt var jeg begyndt at blive tvivlrådig. For selv om jeg kunne tage den nye metro til Gammel Strand kunne jeg ikke overskue at trave helt ned til Poul Henningsens Plads før stingene var taget. Så den eneste løsning ville være at tage en taxa - til 250 kroner hver vej. Men i det mindste fik jeg så aftensmad den dag. De foregående dage havde jeg nøjedes med brunkager, men her på Restaurant 1733 var det en noget bedre menu: Dampet laks med rejer til forret, Rosastegt kalv med rødvinssauce til hovedret og Citronfromage til dessert. Alle ting som jeg godt kunne lide, så valget af menuen har nok også været en grund til at jeg alligevel tog ind til byen. Nu havde jeg ligesom også pengene til det. Derimod meldte jeg fra på den efterfølgende halvdel i klubben med tilhørende prisoverrækninger og gratis bar hele natten. Men sidstnævnte vidste jeg godt at jeg ikke ville få meget ud af da det på dette tidspunkt ville være min sengetid. Og da jeg havde fået sovet rusen ud tog jeg mig sammen til at melde fra på årets sidste Bondage Sunday i december og hele 2020. Men Restaurant 1733 var nu et godt valg, hvor man virkelig kunne føle sig hjemme. Og menuen var kreeret specielt til lejligheden, da der ikke var noget fra menuen, der i forvejen stod på menukortet, som i øvrigt gør det med go' dansk mad i stil med Axelborg. Så jeg bør nok besøge stedet igen en anden gang og hilse på indehaverne Dan og Peter igen!
|
|