Navigation:    
Start  >  Blog 
> 23. oktober 2024
 
Foregående    Index    Dette tema 

  Ejendommens jubilæer efter 100 og 125 år Onsdag, 23.10.24

For 25 år siden, i 1999, boede jeg stadig i den ejendom, hvor jeg stadig bor, og den gang skulle vores ejendoms 100-års jubilæum naturligvis fejres. Den gang var jeg ikke bare medlem af ejendommens bestyrelse men også formand for bestyrelsen, så derfor var det naturligvis min opgave at stå for dette jubilæumsarrangement. Jeg har fundet papirerne frem fra dengang, og kan se, at aftenens fest tog sin begyndelse på Café Nellemann på Landskronagade 23 hvor foreningen inviterede på en velkomstdrink og jeg holdt et kort foredrag om matriklen og landsbyen Serridslevs historie gennem de seneste tusind år fra udmark og over de første landbrug og frugtplantager til den første bymæssige bebyggelse, heriblandt den ejendom, der i 1985 blev den andelsboligforening vi i dag bor i, og hvad vi har gjort ved den i mellemtiden. Herefter med turistbus fra Lyngby Turistfart til middag i Restaurant Guldanden ved Sortedammen, og halv elleve kørte vi videre til en afsluttende drink på Rosie McGee's ved Rådhuspladsen.
I dag er jeg stadig medlem af bestyrelsen, omend jeg ikke længere er formand, men det var helt klart et event som burde gentages når nu ejendommen fyldte 125 år, og det var den nuværende formand Andreas heldigvis helt klar på. Med planen fra 1999 som udgangspunkt arrangerede Andreas selve middagen, som nu i 2024 fandt sted på Le Coq En Pate længere nede ad Landskronagade, muligvis fordi Café Nellemann i de mellemliggende 25 år var lukket og overtaget af et kinesisk spisested, og hvor gæsterne i 1999 udelukkende bestod af voksne andelshavere var vi her i 2024 14 andelshavere og 6 børn, som der jo ikke havde været i foreningen 25 år tidligere. Her i 2024 var der således hverken velkomstdrink et sted, jubilæumsmiddag et andet sted og afslutningsdrink et tredje sted, hvorved vi kunne spare os bustransporten. Jubilæumsmiddagen på Le Coq En Pate bestod af indledende snacks og petit fours ledsaget af cremant, en Tasting menu der var kreeret til lejligheden og med kaffe til slut.

Eksterne links på denne side overvåges ikke og garanteres derfor kun på uploadtidspunktet.
Informationer om ændringer samt kommentarer i øvrigt modtages gerne på blog@viaalpina.dk.